0010.jpg

В обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

На свято завітали сумчани поважного віку, заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК, в. о. начальника відділу культури та туризму Людмила ПЄХОВА, голова ради міської організації ветеранів Микола БОНДАРЄВ.

Від імені очільника обласного центру Олександра ЛИСЕНКА та всієї сумської громади Степан Пак привітав присутніх із цим святом.

Звертаючись до сумчан, які мають за плечима багаторічний життєвий та трудовий досвід, посадовець зазначив: «Кожен із вас є ветераном праці, який заслуговує на повагу не лише від близьких людей, але й від пересічних городян. Адже саме ви з молодих років були опорою для своєї країни, ви пройшли жахіття війни, а після її завершення будували нову державу. Ваш досвід і приклад є неоціненними для прийдешніх поколінь, так само як і жага до життя. Тому дай Бог вам наснаги жити, любити, творити», – сказав Степан Пак.

Потому за багаторічну творчу працю, активну участь у культурно-мистецькому житті міста Суми, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди 45-річчя з Дня заснування Народного хору ветеранів війни і праці Сумської міської організації ветеранів України заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету вручив Подяку міського голови (з врученням нагрудного знака) керівнику Народного хору ветеранів війни і праці Сумської міської організації ветеранів України Олександру ФІЛОНЕНКУ.

Грамоту міського голови отримав колектив Народного хору ветеранів війни і праці Сумської міської організації ветеранів України, книгу «Суми. Вулицями старого міста» – староста Народного хору ветеранів війни і праці Сумської міської організації ветеранів України Людмила ШЕПУНОВА, член ради Народного хору ветеранів війни і праці Сумської міської організації ветеранів України Валентина АВРАМЕНКО, член Народного хору ветеранів війни і праці Сумської міської організації ветеранів України Клавдія ВУСАТА.

За активну роботу із соціального захисту ветеранів, патріотичне виховання молоді міста Суми та з нагоди Дня ветерана книгою «Суми. Вулицями старого міста» відзначили голову первинної організації ветеранів Хіммістечка Сумської міської організації ветеранів України Юрія Полякова.

Привітали людей похилого віку, що мешкають в Сумах, і Людмила Пєхова та Микола Бондарєва, які побажали міцного здоров’я, всіх гараздів, злагоди та поваги від рідних та близьких.