Надрукувати
Перегляди: 1347

З метою формування ключових компетентностей і застосування сучасних методик щодо викладання розділу навчальної програми «Вогнева підготовка», у п’ятницю, 6 жовтня, на базі військової частини А-1476 для вчителів предмета «Захист Вітчизни» провели виїзну інструктивно-методичну нараду.

Усього у заході взяли участь 27 освітян.

Методист Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки акцентувала увагу учасників наради на організації роботи з військово-патріотичного виховання з допризовною молоддю у 2017-2018 навчальномуроці та активізації позакласної роботи з предмета «Захист Вітчизни».

Разом із керівництвом Сумського міського об’єднаного військового комісаріату було обговорено питання проведення в навчальних закладах підготовчої роботи щодо приписки юнаків 2001 року народження до призовної дільниці.zahist1

Практична частина навчання передбачала виконання навчальних стрільб з АК (ПМ). Військові проаналізували виконання вчителями вправи зі стрільби, довели нові вимоги, ознайомили з нормативними документами щодо проведення навчання «Вогнева підготовка».

Тож учителі предмета «Захист Вітчизни» ознайомились із оновленими теоретичними положеннями основ стрільби, прийомами та правилами стрільби зі стрілецької зброї.

Завершився захід пригощанням польовою кашею від командування військової частини.