004.jpg

У середу, 11 жовтня, в приміщенні «Центру обслуговування учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей» відбулася зустріч представників міської влади з представниками інститутів громадського суспільства, які опікуються учасниками АТО та членами їх сімей.

До спілкування долучилися заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК, спеціалісти департаменту соціального захисту населення та відділу охорони здоров’я.

На зустрічі порушували питання медичного обслуговування учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в лікувальних закладах міста, забезпечення їх медичними препаратами та виробами медичного призначення, пільг та компенсацій, передбачених для відповідної категорії громадян за рахунок коштів державного бюджету.

Учасники АТО розповіли про проблеми, з якими їм доводиться стикатися, та висловили своє бачення щодо шляхів їх вирішення.

Також присутні обговорили проект Програми «Соціальна підтримка учасників антитерористичної операції та членів їх сімей» на 2018 рік.