Надрукувати
Перегляди: 1706

У п’ятницю, 27 жовтня, у обласній філармонії вітали працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства з їх професійним святом.

Відзначається таке щорічно в останню неділю жовтня.

До привітань долучився і міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Очільник обласного центру подякував присутнім за неоціненний внесок у своєчасне здійснення перевезень, поліпшення безпеки руху і комфорт, який вони створюють для сумчан та гостей міста.

«Автомобільні дороги єднають наш край з усією Україною та світом. Розуміючи це, міська влада взяла курс на розвиток інфраструктури міста. За останні три роки ми зробили багато для того, аби і самі містяни, і гості Сум, були задоволені якістю автомобільних доріг», – сказав міський голова.

Потому Олександр Лисенко за наполегливу та сумлінну працю у сфері надання транспортних послуг населенню міста Суми, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника відзначив грамотами міського голови водіїв відділу технічного забезпечення управління з господарських та загальних питань: Миколу БАСЕНКА та Олексія ПРИВАЛА; водіїв автотранспортних засобів КП «Електроавтотранс»: Миколу ЯРЕМЕНКА, Олександра ГЛАЗУНА, Володимира ОХРІМЕНКА; слюсаря по ремонту автотранспортних засобів служби руху КП «Електроавтотранс» Юрія ПІДДУБНОГО; водіїв ТОВ «АТП 1054»: Івана ПУХКАЛА, Ігоря ЛУК’ЯНОВА, Віктора ОБОЗНОГО та слюсаря Андрія ЗАЙЦЯ; водіїв ФОП Олійник А. Г. Віталія БУРСАЙ, Олександра ЛЕТУЧОГО; слюсарів: ПП «Компол» Артема КІПРЕНКА та Андрія ГУДІЛІНА; водіїв ТОВ «Престиж Лайн» Юрія ЛЯЩЕВА та Станіслава ПІДМОГИЛЬНОГО; водіїв ТОВ «Сумипастранс»: Сергія КУЧЕРЕНКА, Григорія КИРИЧЕНКА, Олександра ВЕЧІРКУ, Олега КРИЛОВЕЦЬКОГО, Василя ЗІНЧЕНКА та механіка Олександра ОСТОРОГА; водія ФОП Масюк Т.О. Олександра СІДОГО; водіїв ПП «Согор»: Андрія КАЛЮЖНОГО, Дмитра МОВЧАНА, Віталія ДАНИЛІВА, Михайла ЧАЛОГО, Олександра МАТУЗНОГО, Івана КРУПСЬКОГО, Юрія ТРОЦЕНКА, Олександра АБАШКОВА, Юрія МОЗГОВОГО та контрольного майстра Сергія КРАВЦОВА.