001.jpg

Сумчан запрошують на презентацію освітньої програми для експортерів «Експортна революція в Україні», що відбудеться 2 листопада в Києві.

 Дана програма розроблена Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Офісу з просування експорту та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Програма заходу ділиться на дві частини: програма для досвідчених експортерів та програма для нових експортерів.

До програми входять: практичні онлайн тренінги, експортні навчальні відео, інтернет-семінари, 10 різних тематичних досліджень, інноваційні навчальні матеріали, зворотній зв’язок через Skype, навчальний візит до компаній-експортерів Естонії (якщо учасники хочуть взяти участь у навчальному турі до Естонії у травні 2018 року, вони повинні покривати власні витрати на транспорт та проживання), ведення переговорів на міжнародному рівні.

Мова заходу, програма, комунікація, а також всі матеріали – англійською, отже рекомендовано залучати представників компаній, які володіють англійською мовою на рівні не нижче середнього.

Відбір компаній, а також реалізацію навчальної програми буде здійснено Інститутом маркетингу Естонії.

Реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена, для реєстрації участі у заході необхідно заповнити анкету за посиланням.

У разі виникнення запитань звертатися за електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або за тел.: (067) 828 – 20 – 34.