Надрукувати
Перегляди: 1307

Протягом тижня, з 17 по 20 жовтня, вихованцям освітніх закладів міста розповідали про правила та основи безпеки життєдіяльності.

Ряд заходів відбувся в рамках Тижня безпеки життєдіяльності.

Головна його мета – виховання свідомого ставлення до безпеки людини і навчання правильно діяти у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Задля цього для дітей організували інформаційні хвилинки, виховні години, брейн-ринги, квести з питань дотримання правил безпеки на дорогах, залізничному транспорті, під час виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Участь у цих заходах взяли учні шкіл № 26, № 27 та вихованці НВК № 11 та дитячого садочку № 12. Вони долучились до загальнообласного тренування «Організація роботи органів управління, сил та засобів цивільного захисту під час несприятливих погодних умов у осінньо-зимовий період» («Зима – 2017»), відпрацювавши дії щодо евакуації учасників освітнього процесу та своєчасного усунення ушкоджень, завданих стихійним лихом.

Разом з тим, фахівці Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій провели профілактично-роз’яснювальну роботу з учнями школи № 4 щодо дотримання правил безпеки в період опалювального сезону, правил пожежної безпеки в побуті та в екосистемах, продемонстрували навчальні фільми щодо дій у надзвичайних ситуаціях.