Надрукувати
Перегляди: 2039

Традиційно у першу неділю листопада в нашій державі відзначають День працівника соціальної сфери. Відтак у Сумах напередодні, 3 листопада, відбулись урочистості в обласній філармонії.

У залі зібралися представники Департаменту соціального захисту населення, працівників соціальних установ та організацій.

Завітав на свято і очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО. Він подякував колективу соціальних працівників за величезну роботу, спрямовану на те, щоб сумчани мали можливість отримувати необхідну соціальну допомогу.

«Хочу привітати із святом та висловити вдячність за самовіддане служіння обраній справі, професійність, небайдужість до доль людей та величезну підтримку, яку сумчани отримують від соціальних служб. Ви дуже багато робите для міста і для громади», – звернувся до присутніх міський голова.

За сумлінну працю у сфері соціального захисту населення, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Олександр Лисенко відзначив Подякою міського голови з врученням нагрудного знаку директора Департаменту соціального захисту населення міської ради Тетяну МАСІК; грамотою міського голови з цінним подарунком – працівниць комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня»: Людмилу БИКОВЧЕНКО, Ірину НАБОЖНУ, Надію ПЕДОСЕНКО, Галину ГОЛОВАЧ; грамотою міського голови – працівниць Департаменту соціального захисту населення: Олену ВЛІЗЬКО, Тетяну ГОРБАЧОВУ, Надію СМАРОВОЗ, Наталію ПРОКОПЕНКО.

З найщирішими вітаннями звернувся й перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО. Він подякував кожному за неоціненну роботу, за щоденні великі справи, за збереження затишку і спокою в сумських родинах. І побажав всім здоров'я, успіхів, добробуту.

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, привітавши працівників із професійним святом, запросила на сцену керівників Департаменту соціального захисту населення та територіального центру «Берегиня» Світлану МАРИНЧЕНКО, Ірину ЛАГІРЕНКО, Аллу КОТЛЯР, Наталію МОСКАЛЕНКО, Олену БУТОВУ, Інну ГАЛІЧЕНКО, де і вручила їм цінні подарунки.

Відзнаки та грамоти Департаменту і терцентру отримали й їх кращі працівники.

Потому свої мистецькі вітання присутнім у залі дарували артисти та творчі колективи обласної філармонії.