Надрукувати
Перегляди: 1480

Центр підтримки бізнесу міста Суми запрошує взяти участь у Форумі «Туристичний кластер Сумщини – перспективи створення та онлайн просування.

Відбудеться такий 9 листопада на базі Конгрес-центру СумДУ.

Захід реалізується в рамках ініціативи «EU4Business» Європейского Союзу та підтримується Європейским Банком Реконструкції та Розвитку.

До участі запрошуються представники сфери туристичного бізнесу (туроператори, готельно-ресторанний бізнес, перевізники, заклади організації дозвілля, виробники сувенірів), ЗМІ, громадськість та влада з метою узгодження спільного плану дій щодо формування туристичного кластеру в області для подальшого успішного просування товарів та послуг.

Учасники Форуму матимуть змогу ознайомитися з досвідом формування туристичних кластерів, станом розвитку даної галузі в області, особливостями онлайн-просування туристичного бізнесу та отримати змістовну інформацію щодо можливостей для бізнесу від Європейського банку реконструкції та розвитку.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої онлайн-реєстрації до 6 листопада за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати у Центрі підтримки бізнесу м. Суми за адресою: вул. Покровська 9/1, каб. 158 (електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та за телефонами: (050) 407 – 33 – 54, (050) 302 – 41 – 27, (050) 973 – 65 – 25.

Програма заходу