Надрукувати
Перегляди: 1372

Представників великого, малого і середнього бізнесу, комунальних, державних установ і організацій кличуть на IX Міжнародний інвестиційний бізнес-форум «Відновлювана енергетика та енергоефективна модернізація промисловості».

Відбудеться такий 23 листопада у Києві.

Головними спікерами будуть фахівці ринку відновлюваної енергетики.

Учасники Форуму зможуть ознайомитися із: законодавчими ініціативами, які дозволять значно збільшити інвестиції у «чисту» енергетику та сферу енергоефективності; успішно діючими проектами з енергоефективності та відновлюваної енергетики; інвестиційними та фінансовими установами, які надають фінансування для впровадження зазначених проектів.

Окрім того, під час Форуму буде презентовано UA MAP – інтерактивну інвестиційну карту України, що акумулює інформацію про проекти енергоефективності та відновлюваної енергетики регіонів і забезпечує комунікацію між ініціаторами таких проектів та інвесторами з метою сприяння залучення інвестицій.

Також, в рамках заходу буде представлено концепцію механізму стимулювання промислових підприємств до енергоефективності, а саме цільового використання коштів вуглецевого податку на енергоефективні заходи.

Участь у Форумі безкоштовна.

Для участі у Форумі необхідно обов'язково зареєструватися до 10 листопада за посиланням.

При виникненні додаткових питань, можна звертатись за тел.: (044) 590 – 54 – 09 та ел. адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..