005.jpg

У четвер, 9 листопада, у обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Відвідав їх і міський голова Олександр ЛИСЕНКО, який привітав працівників культури з їх професійним святом та побажав творчого натхнення, нових звершень у роботі та у розвитку культури рідного міста.

«Переконаний, що лише той досягне успіху у своїй професії, хто по-справжньому кохається у своїй роботі. Адже всі ви закохані у музику, театр, співи, танці і даруєте цю любов оточуючим. Завдяки вашому таланту, вогнику в душі і щоденній праці ми насолоджуємось відвідинами театрів, бібліотек та інших закладів культури. Жодне загальноміське свято не обходиться без вас, дорогі працівників культури та майстри народного мистецтва. Низький вам за це уклін», – звернувся міський голова до присутніх.

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО також привітала працівників культури з професійним святом та разом із міським головою відзначила кращих у цій галузі.

За багаторічну творчу працю, активну участь у культурно-мистецькому житті міста, значний внесок у розвиток національних мистецьких традицій, справу естетичного виховання підростаючого покоління, піднесення іміджу міста Суми на світовій культурній ниві та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва почесною відзнакою міської ради «За майстерність» Олександр Лисенко відзначив ведучого загальноміських культурно-мистецьких заходів Дмитра БУДЯНСЬКОГО, завідуючу лабораторією сценарної майстерності обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, Заслуженого працівника культури України Тетяну МАТВІЄНКО, директора дитячої музичної школи № 2 Світлану ДАНИЛЕНКО, директора міської централізованої бібліотечної системи, Заслуженого працівника культури України Любов СТАДНИЧЕНКО.

Подяки міського голови з врученням нагрудного знаку отримали директор дитячої музичної школи № 3 Ніна ФЕДОРЕНКО та директор дитячої музичної школи № 4 Любов ОВЧИННІКОВА.

Цінний подарунок Олександр Лисенко вручив директору дитячої музичної школи № 1 Олександру ПАЛУНУ.

Окремо, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, значний особистий внесок у розвиток культури і духовності суспільства грамотою міського голови відзначено колектив відділу культури та туризму (начальник – Заслужений працівник культури України Наталія ЦИБУЛЬСЬКА), провідного економіста централізованої бухгалтерії відділу культури та туризму Наталію МАЩЕНКО, бухгалтерів І категорії централізованої бухгалтерії відділу культури та туризму Наталію ДАНИЛОВУ та Тамару КВАК.

За багаторічну творчу працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток культури і духовності суспільства почесну грамоту міського голови отримав викладач-методист по класу домри та гітари дитячої музичної школи № 2 Олександр СТИЧУК.

Грамотою міського голови нагороджено колектив Палацу культури «Хімік» ПАТ «Сумихімпром» (директор – Заслужений працівник культури України Тетяна ШУЛІКОВА), керівника зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Симпатія» ПК «Хімік» ПАТ «Сумихімпром» Дмитра ТАТАРЕНКА, учасника художньої самодіяльності клубу первинної профспілкової організації АТ «Сумський завод «Насосенергомаш» Валерія РУДЕНКА та викладача музично-теоретичних дисциплін дитячої музичної школи № 3 Олену ЄЖКОВУ.