Надрукувати
Перегляди: 1828

З 25 листопада по 10 грудня, у Сумах триватиме Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Під час цієї акції проводитимуться просвітницько-профілактичні заходи щодо формування культури гендерної рівності, навичок протидії домашньому насильству, ризиків потрапляння у рабство (семінари, наради, засідання «круглого столу», практичні заняття, консультації, акції, перегляд відеороликів, світлин, тощо).

З метою отримання друкованої продукції: листівки «Підтримка постраждалих від торгівлі людьми в Сумській області», листівки (єврофлаєри) «Ви маєте право на підтримку та допомогу», пам’ятки для осіб, які постраждали від торгівлі людьми, буклети «Не станьте жертвою торгівців людьми», плакати «Дізнайся про наявну допомогу» представники підприємств, установ та організацій, які запланували заходи на період цієї акції, можуть звернутись до департаменту соціального захисту населення за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35, тел.: (0542) 60 – 44 – 48, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..