007.jpg

У вівторок, 14 листопада, в спортивній залі СумДПУ ім. А.С.Макаренка, відбувся ІІ регіональний учнівський конкурс з основ здоров’я імені М. М. Васюка.

Участь у ньому взяли учні сумських шкіл.

Дев’ять кращих освітніх закладів (школи № 1, № 7, № 8, № 13, № 15, № 20, № 21, № 22, № 27), які пройшли додатковий відбірковий тур, були запрошені для участі в конкурсі та демонстрації не лише своїх спортивних досягнень, а й знань з основ здоров’я, безпеки життєдіяльності.

Усі учасники отримали справжню насолоду від спортивно-музичної візитівки «Ми за здоровий спосіб життя», бо творчо представляли здобутки своїх закладів освіти в процесі формування навичок здорового способу життя. Проте й інші конкурси викликали справжній ажіотаж серед молоді. Оригінальністю відзначалися реклами овочів та фруктів у фіто-грі «Можливості дарів природи», навички накладання пов’язок продемонстровано в конкурс «Юний медик», спортивні досягнення – у фітнес-турнірі «Кубок майбутнього абітурієнта».

За результатами голосування журі конкурсу І місце здобула команда учнів школи № 7, ІІ місце поділили між собою команди шкіл № 22 та № 27, ІІІ посіли учні шкіл № 8 та № 15.