0012.jpg

За ініціативи міської влади у Сумах провели виставку-презентацію продовольчих товарів місцевих виробників.

За словами заступника міського голови Ольги ВОЛОШИНОЇ, започатковуючи такий захід, міська влада мала на меті популяризувати та просувати продукцію місцевих виробників, продемонструвати асортимент харчової продукції місцевих товаровиробників бюджетним організаціям, що здійснюють закупівлі продуктів харчування, надати підприємствам міста додаткові можливості для реклами своєї продукції, а також підтримати місцевого товаровиробника, адже це наповнення бюджету міста.

«Сьогодні вперше ми вирішили зробити таку виставку-презентацію та представити товари харчування наших місцевих товаровиробників. Ми запрошували всіх підприємців, які працюють з нашими бюджетними організаціями і товаровиробників», – зазначила заступник міського голови.

У виставці, організаційне забезпечення проведення якої здійснював відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, виявили бажання взяти участь філія «Сумського молочного заводу», підприємство облспоживспілки «Сумський виробничий комбінат», ВАТ «Ворожбянський м'ясокомбiнат», які представили широкий асортимент продовольчих товарів власного виробництва. Їх можна було не лише побачити, а й скуштувати.

Такі виставки, повідомила Ольга Волошина, планують влаштовувати щороку.