001.jpg

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ зустрілась із учасниками АТО, аби привітати їх із Днем Збройних Сил України.

Зранку зустріч відбулась в стінах міської ради.

Альона Дмітрєвская привітала учасників АТО з сьогоднішнім святом та подякувала їм за відвагу і мужність, яку вони проявили на сході України.

Також заступник міського голови вручила медалі «За службу державі» воїнам АТО Сергію ЛОХОНІ та Олександру КОВАЛЕНКУ, медалі «Захистникам Вітчизни» – Андрію СКАРЛУПІНУ, Олександру КУЗЬКО, Едуарду ГИРІ, Олексію ОЛЬХОВИКУ, Сергію БУЯЛО. Потому учасники АТО приймали вітання в Центрі надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

Альона Дмітрєвская від імені міського голови звернулась до тих, хто воював в Донецькій та Луганській областях з такими словами:«Кожен із вас не лише наша гордість, ви – приклад патріотизму для підростаючого покоління. І хочеться низько вклонитись вашим матерям, які виховали справжніх чоловіків. Нехай у мирному житті у вас все складається добре. Ми ж зі свого боку, як міська влада, робимо для цього все можливе. До слів привітань приєднався і директор Центру надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей Олександр МОРДВАНЮК.
Він закликав учасників АТО звертатись до очолюваної ним комунальної установи частіше, адже тут їм завжди готові допомогти.

Після вітальних слів відбулась церемонія нагородження. Альона Дмітрєвская вручила медалі «За участь в бою» воїнам АТО Валерію ШЕПТУНУ, Олегу ШЕПТУНУ, Андрію КОРОБЦІ, Олександру ЗАЙЦЮ, Віктору КОВАЛЕНКУ, Геннадію ЗАЙЦЕВУ, Дмитру МАРТИНЕНКУ, Богдану СИТНИКУ, Олександру ЛОГУНОВУ, Олександру СОРОКИНУ, Сергію ТОВЧИГРЕЧКУ, Руслану ЮЩУКУ, Миколі КОРНІЙЦЮ, Сергію БУДЦІ, Олександру КРАСІЮ, Михайлу БЕЛЬМАСІ, Володимиру МАРТИНЕНКУ.

Найбільше ж задоволення присутні отримали від творчих виступів малят та вихователів дитячого садочку «Снігуронька».