004.jpg

Представники міської влади привітали сумських самоврядців із професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

Слова вітань та найкращі побажання депутатам міської ради та працівникам виконавчих органів адресували перший заступник міського голови ВОЛОДИМИР ВОЙТЕНКО, заступники міського голови Олександр ЖУРБА, Ольга ВОЛОШИНА, Альона ДМІТРЄВСКАЯ, Віра МОТРЕЧКО та радник міського голови Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ.

У своїх виступах вони наголошували на важливості роботи органів місцевого самоврядування у світлі впровадження децентралізації та забезпечення життя громади. Разом із тим, відзначали складність такої роботи, адже посадовці місцевого самоврядування – перші, до кого йдуть зі своїми проблемами містяни.

«Дякую вам за роботу. Щастя, здоров’я, успіхів у нашій нелегкій праці. Нехай у сім’ях буде злагода, а в країні – мир», – зазначив у своєму виступі Володимир Войтенко.

За сумлінну наполегливу працю на ниві місцевого самоврядування, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування низку посадовців відзначили Грамотами міського голови, головному спеціалісту відділу у справах молоді та спорту Олександру ШЕПЕЛЄВУ вручили Почесну відзнакою Сумської міської ради «За майстерність» .

Свій подарунок усім присутнім зробили і творчі колективи міста.