006.jpg

У четвер, 7 грудня, в ПК «Хімік» відбулось урочисте закриття І (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018».

У залі зібрались вчителі сумських шкіл, серед яких були як учасники конкурсу, його лауреати та переможці так і ті, хто прийшов привітати колег із врученням нагород.

Цьогоріч участь у конкурсі виявили бажання взяти 20 педагогів із 13 шкіл міста.

З них п’ять учителів змагались в номінації «Українська мова та література», чотири – «Німецька мова», три – «Фізика», вісім – «Фізична культури».

Проте найкраще показали свою роботу та продемонстрували педагогічні навички 12 учасників конкурсу, вісім з яких стали лауреатами, а чотири вчителя – переможцями.

Так, премію лауреата здобули: в номінації «Українська мова та література» – Галина КУЗНЄЦОВА (НВК № 16), Ірина КОВАЛЬ (школа № 4), Лідія ДІДЕНКО (школа № 10); в номінації «Німецька мова» – Валентина ОБВАДОВА (школа № 13), Ольга ДАШКІНА (гімназія № 1); в номінації «Фізика» – Анна МУХА (школа № 15); в номінації «Фізична культура» – Тетяна ЛИСЕНКО (школа № 15), Станіслав КОРСУН (школа № 7).

Переможцями у номінації «Українська мова та література» журі конкурсу визнало Тетяну ПАНЧЕНКО (школа № 26), у номінації «Фізична культура» – Тетяну ЛИТОВЧЕНКО (школа № 9). Ще два переможці представили школу № 7: Алла МИХАЙЛИК та Наталія КУДОЯР отримали перемогу у номінаціях «Німецька мова» та «Фізика» відповідно.

Поздоровити педагогів із перемогою у І (міському) турі всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2018» завітали заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, заступник начальника управління освіти і науки Тетяна ДРИГА та директор Інформаційно-методичного центру Галина ПЛАХОТНІКОВА.

Віра Мотречко подякувала всім, хто долучився до участі у конкурсі: «Те, що ви виявили бажання показати свої вміння, напрацювання та фаховість – вже перемога. Кожен із вас заслуговує на нагороди і визнання. І я переконана, що ваше прагнення бути кращими у своїй справі не може не позначитись на якості освіти наших дітей. Дякую вам за це. Натхнення, успіхів вам у роботу. Так тримати!»

До вітальних слів приєдналась і начальник управління освіти і науки Антоніна Данильченко. Вона побажала вчителям подальших перемог не лише на професійній ниві, але й у житті. Також Антоніна Данильченко повідомила, що окрім морального заохочення на всіх переможців та лауреатів чекає і матеріальне.

Вже під час урочистого нагородження лауреати та переможці отримали низку призів, а дитячі творчі колективи порадували присутніх своїми виступами.