005.jpg

У Сумах відбувся загальноміський військово-патріотичний захід «Один день в армії».

Участь у ньому взяли учні сумських шкіл, їхні вчителі з предмета «Захист Вітчизни», волонтери та військові.

Під час урочистої частини, яка відбулась у Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка відбулось нагородження найдобросовісніших.

За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків, міцну військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України Почесними грамотами міського голови, цінними подарунками та Подяками міського голови відзначили військовослужбовців 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади, Грамоти міського голови отримали педагоги, які викладають предмет «Захист Вітчизни», їхні учні та військові 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

Присутній на заході був і заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ звернувся до присутніх молодих хлопців та дівчат: «Бути захисником своєї Вітчизни, боронити рідну землю від ворога в усі часи вважалось найпочеснішим обов’язком справжніх чоловіків. Тому саме сьогодні від вашої наполегливості у навчанні, оволодінні військовими навичками залежить мир і спокій у нашій державі».

Військовослужбовці 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади більше розповіли сумській молоді про службу в армії, про службу в АТО та закликали бути патріотами своєї країни.