0012.jpg

Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії розпочинає проект допомоги з працевлаштування та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів, в тому числі учасників бойових дій та осіб, які належать до уразливих категорій населення.

До участі запрошуються внутрішньо переміщені особи з Донецької, Луганської областей та Криму; місцеві жителі; учасники бойових дій; особи, які належать до уразливих категорій населення (віком 18 – 60) років та проживають у Сумській області.

За умовами проекту всі учасники, які претендують на грант, повинні взяти участь у дводенному тренінгу, підготувати бізнес-план або заявку на курси та особисто її представити в ході захисту.

Крім того, обов’язковою є згода співпрацювати з проектом, у тому числі в частині надання необхідної та правдивої інформації в ході здійснення моніторингу, проведення періодичних зустрічей з представниками місцевої неурядової організації та МОМ, які можуть здійснити візит до місця здійснення діяльності із самозайнятості. Така діяльність триватиме до завершення проекту.

Детальніше про проект можна дізнатись за цим посиланням.