0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО разом із депутатами міської ради Володимиром ШИЛОВИМ та Віталієм ЖИЛЕНКОМ долучився до передноворічних святкувань у новозбудованому сквері по вулиці Катерини Зеленко.

«Чудова ініціатива облаштувати сквер саме на цьому місці надійшла від депутатів міської ради Віталія Жиленка та Володимира Шилова.І завдяки цьому сьогодні дітлахи із навколишніх будинків мають змогу погуляти біля новорічної красуні, отримати подарунки, а їхні батьки зарядитись позитивними емоціями та святковим настроєм. Роботи з облаштування скверу ще тривають, а це означає, що сумчанам незабаром тут буде ще комфортніше», – сказав Олександр Лисенко.

За його словами, міська влада і в наступному році працюватиме задля блага сумчан, а тому пропозиції та побажання від самих містян, що і де має бути зроблено, завжди на часі.

З такою позицією повністю погодився і Володимир Шилов, який зазначив, що це велике задоволення спілкуватись із людьми, які дякують за зроблене для них.

«Сьогодні ми роздали 200 солодких подарунків для діток. Їх вітав Дід Мороз та Снігуронька. Цього так давно не було у цьому мікрорайоні. І від цього ще приємніше, що ми подарували справжнє свято діткам та їхнім батькам», – розповів Володимир Шилов.