0012.jpg

У дитячому парку «Казка» відсвяткували Різдво Христове, на яке запросили усіх сумчан та гостей міста.

Опівдні на відвідувачів парку чекало справжнє родинне свято під назвою «Різдвяна казка». Тут можна було почути найулюбленіші різдвяні мелодії, порозважатися із Дідом Морозом та Снігуронькою, отримати задоволення від концертної програми.

Для дітей була організована розважальна програма – вони весело проводили час з аніматорами за цікавими іграми і конкурсами.

Головною ж атракцією свята стала «Приймальня Діда Мороза», куди малеча завітала зі своїми пропозиціями та побажаннями до Діда Мороза та отримала солодкі подаруночки від нього.

Також усіх гостей свята запросили приєднатися до флешмобу з масового виконання легендарного «Щедрика» та традиційних різдвяних пісень, а також долучитися до створення велетенської різдвяної зірки, що з висоти пташиного польоту знімав дрон.

«Новорічні та різдвяні свята – це гарний настрій і можливість людям отримати позитивні емоції. «Різдвяна казка» стала місцем приємного спілкування, веселого родинного святкування, яскравих емоцій, збереження традицій українського народу, – зазначив міський голова Олександр ЛИСЕНКО, який також приєднався до свята. – Сподіваюся, що і в наступному році побачимось тут з вами, і що знову наше свято буде таким яскравим та казковим».