Надрукувати
Перегляди: 1770

У Державній податковій інспекції у м. Сумах нагадують, що з метою забезпечення належного сервісного обслуговування платників податків на веб-порталі Державної фіскальної служби України функціонує сервіс «Електронний кабінет платника».

Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків з фахівцями ДФС України за допомогою використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Головними перевагами використання «Електронного кабінету платника» є: можливість на безоплатній основі працювати у цілодобовому режимі; економія власного часу не відвідуючи орган ДФС; затребувана інформація надходить в режимі реального часу; запити платників з найвіддаленіших куточків України швидко й легко задовольняються.

За допомогою цього сервісу з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП) платники податків можуть надіслати заяву та отримати довідку про відсутність податкової заборгованості.

Суб’єкти сфери публічних закупівель, будь-які зацікавлені органи, підприємства або суб’єкти господарювання у загальнодоступній частині «Електронного кабінету платника» без використання електронного підпису мають можливість переглянути видані платникам довідки та/або завантажити довідку у вигляді файла з територіального контролюючою органу.