0010.jpg

Подія трапилась вихідними на вулиці Привокзальній.

Як повідомили в управлінні патрульної поліції у Сумській області, біля одного з магазинів інспектори помітили кількох громадян, які спілкувалися на занадто підвищених тонах.

Охоронці порядку рушили до них, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент із намету поблизу магазину вибігло двоє чоловіків, один із яких намагався кинути в іншого стільцем.

Поліцейські віддали наказ чоловіка зупинитися. Після цього один з них кинувся втікати, а інший, тримаючи у руках стілець, повідомив, що той тільки-но стріляв у нього та його товариша.

Тож інспектори побігли за втікачем. Під час переслідування охоронці порядку помітили у руці чоловіка предмет, схожий на пістолет. Вартові порядку все ж наздогнали та затримали втікача.

Як з’ясувалося, у магазині між затриманим чоловіком та компанією громадян виник конфлікт, який, попередньо, закінчився чотирма пострілами з пістолета. Через це 31- та 49-річні чоловіки отримали тілесні ушкодження.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ.