Надрукувати
Перегляди: 1670

З метою забезпечення реалізації конституційних прав громадян, покращення якості списків виборців, які використовуватимуться в день проведення виборів, відділи ведення Державного реєстру виборців м. Суми запрошують громадян перевірити правильність персональних даних, внесених до цієї інформаційно-телекомунікаційної системи.

Насамперед це стосується виборців, які не виявили дані про себе або членів своєї родини та мали проблеми, пов’язані з неточностями у списках під час попередніх виборчих кампаній, а також тих, кому після останніх виборів виповнилося 18 років (голосуватимуть уперше); хто після останніх виборів змінив прізвище, ім’я, по батькові або місце проживання.

Перевірити дані про себе та членів своєї родини можна через сервіс «Особистий кабінет виборця», що розміщений на веб-порталі Державного реєстру виборців. Для цього в розділі «Перевірити дані у реєстрі» необхідно заповнити всі поля у формі запиту повними та достовірними даними про виборця українською мовою. Відповідь на запит буде надіслано на вказану електронну пошту. Кількість запитів обмежена. Протягом доби можна надіслати лише один.

У випадку, якщо наявність у Державному реєстрі виборців із зазначеними у запиті персональними даними (запис відсутній) не підтверджено або дані потребують уточнення, необхідно особисто звернутись з паспортом до відділів ведення Державного реєстру виборців Зарічного або Ковпаківського районів м. Суми за адресою: майдан Незалежності, 2 (5-й поверх, каб. 71, 89 ; час прийому: понеділок-четвер з 8:00 до 17:15, п’ятниця з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00), тел.: 63-27-19, 63-29-39, 60-01-64.