005.jpg

Сумчани, які обслуговуються ТОВ «Сумитеплоенерго» та не оформили субсидію у грудні минулого року, мають право звернутись за її призначенням до лютого.

Про це повідомляє департамент соціального захисту населення, який продовжує приймати громадян з питань призначення житлової субсидії.

Відповідно до пункту 14 Постанови № 848 від 21 жовтня 1995 року «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» у разі підвищення тарифів і цін на житлово-комунальні послуги, скраплений газ, тверде та рідке пічне побутове паливо субсидії призначаються протягом трьох місяців з дати їх підвищення.

Враховуючи той факт, що організацією ТОВ «Сумитеплоенерго» 31 грудня 2017 року підвищено тариф на послугу опалення, сумчани, які не скористались можливістю оформити субсидію у грудні минулого року і обслуговуються зазначеною організацією, мають право звернутись за її призначенням з грудня 2017 протягом січня-лютого 2018 року.