Надрукувати
Перегляди: 1411

Комунальні підприємства «Електроавтотранс» і «Міськсвітло» першими в Сумах долучились до соціального проекту «Керуй!»

Він проводиться по всій території України за ініціативи Національної поліції України і підтримки Консультативної комісії Європейського Союз і спрямований на привернення уваги водіїв та пішоходів до необхідності дотримання Правил дорожнього руху. У рамках проекту водіям безоплатно роздають наліпки, які, на думку організаторів, змусять кермувальників дотримуватися правил дорожнього руху. У п'ятницю, 26 січня, поліцейські передали на КП «Електроавтотранс» і КП «Міськсвітло» з півсотні таких наклейок.

«Щодня водії автобусів та тролейбусів нашого підприємства перевозять тисячі сумчан. Ми долучилися до участі, адже свідомий водій – це не тільки безпека руху на дорозі, а й безпека пасажирів, які користуються послугами комунального транспорту», – зазначив директор КП «Електроавтотранс» Віталій ОДНОРОГ.

«У нас на виїздах працюють сім бригад. Такі наліпки-мотиватори отримуватимуть кращі з кращих», – повідомив у свою чергу директор КП «Міськсвітло» Едуард ВЕЛИТЧЕНКО.

Водій може наклеїти такий стікер на своє авто та викласти це фото в соціальних мережах з хештегами #Керуй та #Керуй_Суми. А найголовніше має неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Як повідомив т.в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Сумській області Ігор БІЛОВОЛ, торік на Сумщині за участі пасажирського автотранспорту трапилась 81 дорожня пригода, під час якої одна людина загинула та 35 отримали травми.