001.jpg

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО привітала наречених, які у День Святого Валентина – покровителя усіх закоханих, взяли шлюб у центральному РАЦСі міста.

Цього символічного дня, що вважається сприятливим для створення нової сім’ї, тільки у Ковпаківському районному у місті Суми відділі ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Сумській області виявили бажання зареєструвати шлюб сім пар сумчан.

Молоде подружжя Сергія та Тетяни КРАВЧЕНКО привітала заступник міського голови Віра Мотречко.

«Від себе особисто та від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА, вітаю нову сумську родину. Сьогодні особливий день і хотілося, щоб усе в вашому спільному житті було по-особливому, – звернулася до молодят Віра Мотречко. – Бажаю вам любові на все ваше життя, щастя, радості, сімейного благополуччя. А саме головне провести через все життя те, кохання яке ми бачимо в ваших очах сьогодні. Кохайте одне одного і будьте коханими. Нехай Господь дає вам дітей, бо саме вони об’єднують молоду родину та є справжнім сенсом життя».

Віра Мотречко вручила молодятам квіти і щаслива пара отримала перший документ їхньої новоствореної сім’ї – свідоцтво про шлюб.

Додамо, що цього дня РАЦС цілодобово прийматиме заявки та реєструватиме шлюби закоханих сумчан.