Надрукувати
Перегляди: 1171

У вівторок, 27 лютого, у Сумах відбувся семінар на тему: «Систематизація бізнесу. Побудова бізнес-моделі, орієнтованої на ріст бізнесу».

Заняття організував департамент забезпечення ресурсних платежів на виконання Програми підтримки малого і середнього підприємництва в м. Суми на 2017-2019 роки.

Семінар був розрахований на керівників підприємств з кількістю працюючих близько 30 чоловік і більше, а участь у ньому – безкоштовною

Заняття провів бізнес-коуч із Києва Вадим ГОРЕНКО, керівник та засновник інкубаційної програми StartUpStart. Розмову зі слухачами він побудував у формі інтерактиву. Понад 50 представників малого та середнього бізнесу у ході навчання проаналізували бізнес-процеси у своїх колективах, здійснили оцінку продуктивності персоналу, побудували карти діяльності співробітників тощо. Семінар мав на меті розкрити основний принцип підприємництва, ключові фокуси побудови ефективної бізнес-системи, орієнтованої на ріст бізнесу.

По завершенню заходу його учасники зазначали, що навчання було цікавим і корисним, зокрема, дозволило поглянути на свою справу новим поглядом.