002.jpg

У п’ятницю, 2 березня, ще одна новостворена прийомна родина приймала вітання від заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ та начальника служби у справах дітей Валерії ПОДОПРИГОРИ.

З цієї нагоди з цінним подарунком посадовці завітали до сумчан Ігоря та Тетяни на гостину. На представників міської влади, яка опікується такими родинами, тут вже чекали, аби подякувати за підтримку.

Адже відтепер у цій оселі зростатимуть братик та сетрички: Сергій,  Аліна та Діана. Перші двоє вже ходять до школи, а от найменша лиш адаптується до нових умов, бо ж з того часу, як дітки виховуються у новій родині, минув лише місяць.

Аби ж навчання дітей та їх дозвілля були більш змістовними, заступник міського голови та начальник служби у справах дітей подарували їм ноутбук.

Альона Дмітрєвская побажала батькам наснаги у вихованні тепер уже рідних діток. «Як мама знаю, що діти потребують дуже багато часу та уваги, витримки та розуміння. Тому нехай ваша домівка стане прихистком для цих трьох дітлахів. Дайте їм стільки уваги і турботи, скільки здатні дати люблячі батьки», – звернулась посадовиця до Ігоря та Тетяни.

Наразі у Сумах функціонує один дитячий будинок сімейного типу, у якому виховуються сім дітей та створено 18 прийомних сімей, у яких виховуються 34 дитини.