007.jpg

Напередодні Міжнародного жіночого дня працівниці виконавчих органів міської ради приймали вітання з чудовим весняним святом від колег-чоловіків.

Чоловіки щиро бажали жінкам гарного святкового настрою, душевної гармонії, багато посмішок і любові, а також вручили їм квіти.

«Дорогі наші жінки, прийміть найщиріші вітання зі святом ніжності, краси та любові – 8 Березня, – зазначив у вітальному слові в. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО. – Нехай близькі і рідні люди завжди огортають вас увагою і турботою, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Нехай усмішка підкреслює вашу чарівну красу. Будьте коханими й кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими».

Приєднався до привітань прекрасної статі й заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Степан ПАК: «Зі святом вас, дорогі жінки. Завдяки вам і вашій праці наше місто розвивається, стає красивішим і комфортнішим – це величезна заслуга всіх вас. Дякую вам за роботу і за те, що ви завжди підтримуєте нас, чоловіків. Хочу побажати вам щастя, благополуччя, посмішок, весняного настрою, сімейного тепла, краси та любові».