003.jpg

Секретар міської ради Андрій БАРАНОВ сьогодні привітав працівниць відділу служби «102» управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Сумській області з прийдешнім Міжнародним жіночим днем і вручив Сумському відділу поліції сертифікат на комп’ютерну техніку та планшети.

Вітаючи жіночу половину відділу Служби «102», працівники якого мають напружений графік роботи, адже щодня приймають понад 700 звернень, за якими стоять людські долі та життя, Андрій Баранов побажав жінкам насамперед, аби робота приносила їм радість, залишався час для відпочинку та вручив живі квіти, а трьом працівницям – Грамоти міського голови.

«Зичу вам щастя, радості. Нехай усе, що вас оточує, буде позитивним, радісним і максимум задоволення вам і всім, хто вас оточує. Ми, по можливості, намагатимемось і надалі допомагати, зокрема в плані покращення умов вашої роботи», – побажав жінкам посадовець.

Сумська міська рада та її виконавчі органи, зазначив Андрій Баранов, активно сприяють діяльності територіальних підрозділів поліції у боротьбі зі злочинністю та створюють належні умови для служби поліцейських. З метою сприяння правоохоронним органам у забезпеченні публічної безпеки та порядку в місті, боротьбі зі злочинністю та попередженню правопорушень, сприяння участі громадян та їх об’єднань у боротьбі зі злочинністю, рішенням  міської ради від 16 грудня 2015 року затверджена міська комплексна програма «Правопорядок» на 2016-2018 роки» (зі змінами).

На підтвердження своїх слів секретар міської ради вручив Сумському відділу поліції сертифікат на 14 одиниць комп’ютерної техніки та 20 одиниць планшетів, що були придбані шляхом передачі субвенції з міського бюджету до державного, і призначені для дільничних офіцерів поліції.

Окрім цього, торік місто допомагало місцевій поліції фінансово у проведенні ремонту покрівлі адмінбудівлі по вул. Першотравневій, придбанні пально-мастильних матеріалів, поточному ремонті автомобілів, які залучаються для виїзду слідчо-оперативних груп поліції, придбанні відеокамер та відеореєстратора тощо.

Також у 2017 році на утримання пунктів охорони громадського порядку, які знаходяться в оперативному підпорядкуванні Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області, з міського бюджету спрямували 1,1 млн гривень.

На виконання завдань Програми на поточний рік у міському бюджеті передбачено кошти в сумі 1,2 млн грн., які будуть спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази територіальних підрозділів поліції для більш ефектиивної боротьби зі злочинністю та забезпечення безпеки громадян.