002.jpg

Сьогодні головні розпорядники бюджетних коштів публічно прозвітували про виконання міського бюджету за бюджетними програмами та показниками у 2017 році.

Звітували відповідно до Розпорядження міського голови.

Зокрема була надана інформація про обсяги видатків, проаналізовано їх використання за бюджетними програмами, які характеризують пріоритетні напрями діяльності головного розпорядника, із зазначенням досягнутих результатів у звітному періоді.

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО, користуючись нагодою, зазначив, що вже другий рік поспіль Суми є лідером рейтингу прозорості прийняття бюджетів, який спільно проводять Фонд Східна Європа та експерти Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». За підсумками моніторингу Суми отримали найвищий показник серед 27 міст України – 19,6 балів (93%), що відповідає високому рівню дотримання вимог законодавства при формуванні бюджету міста.

«Дякую всім розпорядникам бюджетних коштів за забезпечення високого рівня прозорості, публічності та дотримання вимог при формуванні та затвердженні головного кошторису міста», – сказав посадовець.