0010.jpg

Юних талановитих сумчан запрошують до участі у V Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», що відбуватиметься 5 травня у Києві, у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Захід проводитиметься за сприяння Міністерства культури України, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад» та Київської міської державної адміністрації.

Конкурс-фестиваль відбуватиметься під девізом: «Творчість заради майбутнього!» та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Його особливістю є те, що звичаї своєї місцевості продемонстрували молоді українці, а конкурсні дисципліни не обмежуватимуться однією категорією. Окремою номінацією Конкурсу стане – «Перлина громади» (особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України).

Почесним Головою журі є Народна артистка України, Лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія ЗАБІЛЯСТА.

До участі у заході запрошуються дитячі та молодіжні творчі об’єднання танцювального, пісенного спрямування та оригінального жанру у трьох вікових категоріях від 7-ми до 17-ти років.

Більш детальну інформацією про V Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» та умови участі у ньому можна знайти за посиланням www.perlyny.com.ua та за телефонами організаторів: (044)586–40–11, (067)5201135.