0012.jpg

У Конгрес-центрі СумДУ відбулась битва майстрів краси – відкритий Сумський регіональний чемпіонат із перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу.

Організатори заходу – відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів спільно з громадським об’єднанням «Сумське об’єднання перукарів» та навчальною студією «Академія краси».

Учасниками чемпіонату стали 220 майстрів із всієї Сумської області, а також різних міст України, зокрема: Рівного, Києва, Одеси, Донецька, Харкова та Дніпра. Тож конкуренція була дуже висока.

З вітальним словом перед присутніми виступила заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА, яка привітала сумчан та гостей міста на цьому чемпіонаті й побажала всім гарного настрою, приємних вражень та подякував всім, хто взяли участь у заході.

Серед учасників чемпіонату із перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу були не лише професіонали з великим досвідом, але й аматори. Свої здібності у чемпіонаті краси продемонстрували молоді й амбітні учні профільних навчальних закладів. Оцінювало старання конкурсантів професійне журі.

Учасники змагань демонстрували оригінальні авторські роботи, створювали весільні образи, різноманітні зачіски, робили манікюр і мейкап за останніми модними тенденціями.

У рамках чемпіонату також відбувалися тренінги з навчання ведення салонного бізнесу для керівників й адміністраторів салонів краси та косметології, виставка професійних засобів з косметики та показ колекції «Весілля від Кутюр 2018».

Продемонструвавши свій професійний рівень, креативність і творчість, перемогу здобули 53 переможця у чотирьох категоріях: «Профі», «Майстри», «Юніори», «Учні».

Всім переможцям вручили дипломи, медалі й грамоти, а також цінні подарунки від спонсорів чемпіонату. Далі найкращі майстри поїдуть виборювати перемогу у Всеукраїнському чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу.