Надрукувати
Перегляди: 3140

Напередодні другої річниці створення у Сумах підрозділу патрульної поліції міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Максим ГАЛИЦЬКИЙ привітали сумських поліцейських з цією датою.

Під час зустрічі підбили і підсумки роботи сумської поліції за ці два роки та переглянули відеоролик, який відобразив повсякденну роботу поліцейських.

За два роки співробітники поліції опрацювали 167225 повідомлень, з яких 121500 надійшли на лінію 102, склали 50515 адміністративних матеріалів. Середній час прибуття на місце події склав близько п’яти хвилин. Протягом двох років лави патрульної поліції поповнили 97 нових поліцейських.

Міський голова у своєму вітальному слові зазначив: «Завдяки вашому сумлінному та чесному виконанню своїх професійних обов’язків у громади змінилась думка про правоохоронні органи. Ви є більш, ніж поліцейські, адже з того відео, яке ми щойно переглянули, видно, що часом вам доводиться бути і психологами, і лікарями. І девіз «Служити та захищати» ви виконуєте на відмінно».

Далі Олександр Лисенко вручив грамоти міського голови командиру № 1 роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області лейтенанту поліції Марині СИДОРЕНКО, тимчасово виконуючому обов’язки командира № 2 роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області старшому лейтенанту поліції Олександру ЦИНЦІ, командиру № 4 роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області Катерині КАЛІНІЧЕНКО та старшому інспектору прес-служби Управління патрульної поліції в Сумській області старшому лейтенанту поліції Олегу СОЛОГУБУ.

Потому до поліцейських звернувся і заступник міського голови Максим Галицький. Він побажав їм підтримки від рідних, наснаги, надалі пильно вартувати порядок на вулицях міста, професійного та кар’єрного зростання.