001.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Керівництво Сумської МТГ та Сумської МВА вручило військовослужбовцям Почесні відзнаки виконавчого комітету «Захисник України. Герой міста Суми».

У Сумах відзначають 28-му річницю ухвалення Конституції України.

У Сумах під час Стратегічної сесії обговорили створення Концепції інтегрованого розвитку, яка дозволить проаналізувати наявну ситуацію в громаді та розробити дієвий план просторового розвитку в майбутньому.

Представники Сумської міської ТГ обговорили з керівництвом Al for Good Foundation можливість реалізації спільного проєкту у сфері інформаційних технологій.

Заступник міського голови Римма БИКОВА у межах Міжнародної конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference – URC 2024) проводила зустрічі, спрямовані на налагодження Сумською МТГ зв'язків на перспективу.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР вручив почесні відзнаки за активну волонтерську діяльність та відновлення житла й інфраструктури на території сумської громади активним учасникам ГО «Добробат».

Під час апаратної наради при в. о. міського голови Артемові КОБЗАРЮ порушували питання впорядкування руху транспорту на Театральній площі.

НЕК «Укренерго» повідомляє про застосування у неділю, 9 червня, графіків погодинних відключень електроенергії (ГПВ).

Керівництво Сумської міської тергромади, міської військової адміністрації та представники міжнародних місій і благодійних фондів обговорили подальшу взаємодію у питаннях гуманітарної підтримки сумчан.