004.jpg

У театрі ім. Щепкіна відбулося святкове вручення атестатів одинадцятикласникам школи № 7.

Документи про здобуття повної загальної освіти отримували 111 випускників, семеро з яких були відзначені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Привітати випускників зі святом прийшли представники адміністрації школи, вчителі та батьки.

Святковий захід відкрила директор навчального закладу Олександра ДЕМЕНКО, яка зазначила, що атестат про закінчення школи – це перший важливий документ, який відкриває двері у майбутнє та засвідчує перехід школярів до студентської лави.

До привітання та вручення атестатів з відзнакою долучився міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Він поздоровив випускників школи № 7, а в їхній особі всіх одинацятикласників міста з однією з найважливіших подій в їхньому житті. А ще висловив сподівання, що усі свої знання, які вони здобули у школі, випускники використають з користю – для особистісного розвитку, здобуття нових знань і нового досвіду та розбудови України.

«Дійсно можу сказати, що закінчився важливий етап вашого життя – шкільна освіта. Тепер ви стаєте дорослішими, відповідальнішими, розпочнеться доросле життя з новими можливостями та перспективами», – звернувся до колишніх школярів Олександр Лисенко.

Посадовець побажав вчорашнім школярам благополуччя, щасливої життєвої дороги, великих досягнень та щоб кожен випускник впевнено йшов до обраної мети.

На святі були відзначені грамотами та подяками досягнення випускників, як у науковій роботі, так і за активну участь у житті школи та класу.

Отримавши свій перший документ про освіту, випускники висловили щиру подяку вчителям та директору рідної школи, які протягом усіх років навчання створювали комфортні умови для навчання та надавали можливість не лише отримати освіту, а й розвиватися як особистість.