0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників Національної поліції з професійним святом.

З нагоди свята працівники Національної поліції влаштували у провулку Академічний виставку, де знайомили сумчан зі спецтехнікою та спецзасобами, які мають на озброєнні, а потому в обласній філармонії приймали вітання з професійним святом.

«Ви обрали важливу для суспільства та відповідальну професію – служити людям, боротись зі злочинністю, підтримувати безпеку і порядок, а також допомагати всім, хто цього потребує. Дякую вам від себе особисто та від усієї громади за сумлінне виконання обов’язків», – зазначив у вітальному слові Олександр Лисенко.

Він зауважив, що вважає реформи правоохоронної системи та місцевого самоврядування найбільш успішними. На підтвердження ефективності змін, що відбулись із появою Національної поліції, очільник Сум навів той факт, що в останні три роки він отримував жодної скарги від містян на дії працівників поліції.

«Ви сьогодні – народна поліція. Люди вам вірять. Це дуже важливо. Також важливо не втратити цю довіру», – наголосив очільник Сум.

Міський голова подякував працівникам поліції за щоденну працю із забезпечення публічного порядку в Сумах, а також за сумлінне виконання службових обов'язків із захисту територіальної цілісності України.