004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з мешканцями будинку № 144/2 по вул. Г. Кондратьєва.

Разом із депутатом міської ради по цьому округу Олександром ЗИМЕНКОМ, а також представниками департаменту інфраструктури міста очільник Сум дізнавався про проблеми, які найбільше хвилюють мешканців цього будинку.

Зокрема, вони прохали керманича міста посприяти у вирішенні питання щодо перенесення сміттєвого майданчика, який наразі розміщений поруч із їхнім будинком.

Олександр Лисенко дав доручення своїм підлеглим разом із мешканцями знайти відповідну ділянку, де сміттєвий майданчик можна було б розмістити, аби він не створював людям проблем.

Окрім того, сумчани поскаржились на застарілі водопровідні мережі в їхньому будинку, через що з кранів тече вода неналежної якості. Просили також відремонтувати прибудинкову територію та накриття над під’їздами.

Безпосередньо під час зустрічі фахівці департаменту інфраструктури міста оглянули будинок та взяли «на олівець» найбільш проблемні питання, які поступово вирішуватимуть.

Спілкуючись із людьми, Олександр Лисенко зазначив, що будинок, в якому вони мешкають, не один в місті, який потребує капітального ремонту, але  поступово ситуація змінюється на краще.

«Останніми роками ми зробили чимало у житловому фонді міста. Проте таких будинків, де вкрай необхідно ремонтувати мережі, покрівлі та облаштовувати прибудинкову територію, багато. Працюємо згідно з заздалегідь складеним планом. Ваші проблеми також будемо вирішувати, аби ви жили в комфортних умовах», – зазначив міський голова.