003.jpg

На світанку в Сумах встановили національний рекорд з наймасовішого одночасного дзеленчання будильників.

Задля цього рано-вранці сумчани, які побажали долучитись до спільної промоційної акції міської ради та ТРК «Україна» «Ранок з Україною», прийшли до скверу Шевченка з будильниками, подекуди не з одним.

Останні, за умовами флешмобу, мали одночасно продзвеніти о 6:30.

За результатами підрахунків визначили, що сумчани встановили Національний рекорд України з наймасовішого дзеленчання будильників, яких нарахували 1371. Сертифікат, який підтверджує цей рекорд, ведучі ТРК «Україна» та представник Національного реєстру рекордів України вручили міському голові Олександру ЛИСЕНКУ, який також долучився до флешмобу.

Очільник Сум подякував організаторам даної промоційної акції за таку чудову ініціативу показати всій Україні, як прокидаються Суми, а також і самим городянам.

«Суми встановили вже не один рекорд, але цей, я переконаний, запам’ятається своїм драйвом попри те, що містянам довелось прокинутись спозаранку. Дякую їм за це. Приємно бачити посмішки сумчан, чиї будильники принесли нашому місту черговий національний рекорд», – сказав Олександр Лисенко.

Потому всі охочі могли сфотографуватись у спеціальній фотозоні.

До речі, на тих, хто мав не один будильник, а декілька, чекали подарунки. Чим більш оригінальним був годинник, тим більше шансів було в його власника отримати подарунок від ТРК «Україна».

Дехто навіть прийшов зі своїми чотирилапими друзями, завдяки яким прокидаються зранку.

Cюжет про сьогоднішній рекорд у Сумах транслюватиметься у програмі «Ранок з Україною» в День Незалежності, 24 серпня.