007.jpg

В обласній філармонії відбулась XX урочиста церемонія нагородження переможців рейтингу «Золота перлина» на визначення кращих суб’єктів малого та середнього підприємництва міста.

 Вітали кращих представників бізнесу Сум міський голова Олександр ЛИСЕНКО та перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО.

Визначення кращих представників підприємництва традиційно приурочили до їхнього професійного свята. Ролі підприємництва у розвитку міста, вирішенні його соціально-економічних проблем, важко переоцінити, – наголосив очільник Сум.

«Місто може бути успішним, лише тоді коли у ньому живуть успішні підприємці. Тож першочерговим завданням міської влади є і буде прояв максимальної уваги до підприємницької ініціативи, сприяння подальшому розвитку малого і середнього бізнесу, створення зручного бізнес-середовища», – звернувся до присутніх Олександр Лисенко.

Він також щиро подякував підприємцям, які сьогодні, в умовах військової агресії проявляють свою патріотичну позицію – підтримують і допомагають нашим бійцям, які перебувають в зоні АТО.

Звернувся зі словами привітань до представників бізнес-кіл й перший заступник міського голови Володимир Войтенко: «Ніщо в цьому житті не дається просто так – ні досягнення в спорті, ні в бізнесі, ні в розвитку міста. Все це пов'язане з великою працею. Тому дивлячись на вас, успішних і наполегливих, я бачу і працю, і колосальну кількість пережитих вами стресових ситуацій. Щиро бажаю процвітання, стабільності, міцного здоров’я, щастя та успіхів».

Потому Олександр Лисенко та Володимир Войтенко вручили відзнаки переможця міського рейтингу «Золота перлина», а також цінні подарунки кращим підприємцям міста.

Список нагороджених