007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, перший заступник очільника міста Володимир ВОЙТЕНКО та директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО проінспектували завершення ремонтних робіт, що велись на мосту по вул. Горького.

«Від сьогодні рух приватного транспорту мостом відновлено. Громадський транспорт курсуватиме тут із завтрашнього дня. Я перепрошую сумчан за незручності, що виникли у зв'язку з перекриттям шляхопроводу. У питанні ремонту мостів, міст на Горького – старт, далі оновлюватимемо шляхопроводи по вул. Білопільський шлях, Луці та по вул. Харківська», – сказав очільник обласного центру.

На капітальний ремонт даного об’єкту з міського бюджету було виділено 5372376 гривень.

Спеціалісти підрядної організації ТОВ «Сумимостобуд» замінили залізобетонні конструкції: перила та огорожі, покриття на проїжджій частині та тротуарі.

За словами першого заступника очільника Сум, він особисто контролював перебіг ремонтних робіт. «Дякую підрядникам та всім, хто долучився за справно виконану роботу. Міст був в аварійному стані, а для нас безпека містян – понад усе».

В. о директора ТОВ «Сумимостобуд» Андрій ГУЗЄВ повідомив, що на мосту проведено антикорозійну обробку та відновлено пошкоджені металоконструкції, окрім цього відремонтовано залізобетонні конструкції. Також зроблено водовідведення кріплення укосів і конусів підвалин мосту.

Капітально відремонтований міст передали на баланс департаменту інфраструктури міста.

Графіки руху комунального транспорту вул. Горького