005.jpg

У Сумах за ініціативи міського голови Олександра ЛИСЕНКА вже вдруге пройшов міський бал лідерів учнівського самоврядування «Зіркова феєрія».

Представники учнівського самоврядування, як і минулого року, зібралися у Палаці дітей та юнацтва, аби поринути в атмосферу одного з найромантичніших танців усіх поколінь – вальсу.

У цьогорічному заході взяли участь 20 пар учнів старших класів навчальних закладів міста. Відкрив святкове дійство та привітав учасників молодіжного балу очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО.

«Дуже приємно, що Суми, як європейське місто, проводить все більше культурних подій для молоді. Сьогодні маю честь відкрити вже традиційне свято танцю, гармонії та краси – міський бал лідерів учнівського самоврядування. Сподіваюсь, що всі учасники заходу отримають незабутні враження, зможуть вдосконалити свої хореографічні навички та вміння, а також знайдуть собі нових друзів», – зауважив міський голова.

Олександр Лисенко звертаючись до представників учнівського самоврядування зазначив, що сьогодення потребує лідерів нової формації – людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї. Він підкреслив, що саме представникам учнівського самоврядування під силу зробити, щоб школа була «школою життя» – готувала учнів до великого світу, виховувала справжніх українців, які створюватимуть нове майбутнє держави, а міська влада, робитиме все можливе, щоб молодь завжди відчувала надійну підтримку.

Учасники «Зіркової феєрії» на кілька годин поринули в яскраву культурно-розважальну програму балу, яка передбачала виконання традиційних бальних танців, участь у майстер-класах і розважальні ігри. Під час майстер-класів молодь вивчала польку, квік-степ, французьку кадриль, італійський народний танок – тарантелу, які провела хореограф Палацу для дітей та юнацтва Вікторія ЛЕВЕНЕЦЬ.