004.jpg

Напередодні жіночого дня 8 березня керівництво міської ради привітало зі святом чарівних сумчанок.

Найщиріші й найтепліші слова привітань прозвучали у залі ПК ПАТ «Сумське НВО» під час свята «Жінка, доля, весна».

У своєму вітальному слові до представниць прекрасної статі міський голова Олександр ЛИСЕНКО зазначив, 8 березня – це традиційне свято всіх жінок, до якого чоловіки ставляться з особливим почуттям, адже це свято розкриває жіночу ніжність і красу, чарівність і неповторність.

«Сердечно вітаю вас із святом весни! Дорогі жінки, про вас можна говорити нескінченно, вас не можна не любити, вами неможливо не захоплюватися. Ви – головне багатство нашого міста! Щиро дякую за активну участь у його розвитку, за підтримку, душевну щедрість і безмежне терпіння. Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю від щирих приємних слів, подарунків, сюрпризів та квітів, нехай у вашій душі завжди панують любов і гармонія. Бажаю щастя, здоров’я, родинного затишку, здійснення всіх мрій та бажань. Будьте завжди усміхнені, кохайте та будьте коханими», – такі побажання висловив на адресу жінок очільник Сум.

Потому Олександр Лисенко виконав приємну місію – з нагоди Міжнародного жіночого дня відзначив грамотами міського голови та квітами представниць прекрасної статі.

До сумчанок із привітаннями звернувся й перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО.

«Усе найдорожче, що є в нашому житті – радість, надія, кохання, пов’язане саме з вами. Тільки завдяки вам, ми, чоловіки, відчуваємо всю повноту і неповторність життя. Дякую за вашу незрівняну чарівність і душевну щедрість. Бажаю вам весни в душі, тепла і любові у серці, надійного чоловічого плеча поруч», – сказав він.

Теплі слова вітань на адресу присутніх у залі висловила й народний депутат України Олександра КУЖЕЛЬ. Вона наголосила на важливості ролі жінок в усіх сферах життя, і побажала сумчанкам самореалізуватись, разом із тим завжди залишатись чарівними та ніжними.

Сумські чоловіки також привітали гостю з прийдешнім святом і подарували їй квіти.

Під час урочистостей на всіх гостей чекало ще багато приємних слів, сюрпризів, квітів. Для чарівних жінок виконавці та художні колективи міста підготували яскравий концерт.