004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав медичних працівників із прийдешнім професійним святом.

Очільник міста подякував усім працівникам галузі за самовіддану працю, що повертає здоров’я та дає нові життя. Професіоналізм сумських медиків, сказав Олександр Лисенко, дозволяє надавати медичні послуги на високому рівні, впроваджувати найсучасніші методи діагностики та лікування.

Міська влада, запевнив керманич Сум, докладатиме всіх зусиль, аби підняти сумську медицину на ще вищий рівень та забезпечити лікарям і персоналу – гідні умови праці, а пацієнтам – гідні умови для лікування.

«У місті багато зроблено в напрямку покращення надання медичних послуг, і в питанні облаштування закладів, і в питання наповнення їх обладнанням. І я, насамперед, дякую вам, адже без вашої заповзятості усього цього не було б. У нас із вами іще багато роботи, адже попереду реформування вторинної та третинної ланки, але я впевний, що такою потужною командою ми зробимо неможливе можливим», – сказав Олександр Лисенко.

Начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Сергій БУТЕНКО також відзначив чимало позитивних зрушень у медичній сфері міста, а саме в питанні покращення якості надання медичних послуг.

До професійного свята посадовці вручили окремим працівникам грамоти та відзнаки.