004.jpg

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО привітав з останнім днем шкільного життя випускників спеціалізованої школи № 7 ім. Максима Савченка.

«Попереду у вас непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір і відстоювати свою позицію, – звернувся до випускників посадовець. – У стінах рідної школи ви отримали необхідний багаж знань, який обов’язково допоможе вибрати правильний напрям у житті. Вірю, що вам не забракне наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети, реалізовуватимете свої здібності і таланти. Завжди і повсякчас пам’ятайте: ваші батьки, вчителі, і наше місто покладають на вас великі сподівання».

Школі є чим пишатися, адже із 85 цьогорічних випускників – п'ять отримали золоті медалі. Також Володимир Войтенко відзначив вагомі здобутки учнів і в результатах ЗНО. Серед трьох учнів Сумської області, які здобули максимальний бал із зовнішнього незалежного оцінювання, випускник сумської школи №7 Констянтин ЛАХМОТОВ – хлопець склав тест з історії України на 200 балів.

«За результатами ЗНО навчальний заклад – передовий. Це заслуга, в першу чергу, педагогічного колективу. Тож дякую усім, хто приклав титанічні зусилля, щоб наші діти отримали якісні знання», – зауважив посадовець та вручив випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту.

На адресу випускників пролунали вітання та напутні слова і від директора школи Олександри ДЕМЕНКО, яка щиро побажала колишнім школярам досягнути своєї мети, стати достойними громадянами своєї країни, а також міцного здоров’я та успішного вступу до омріяних вузів.