0012.jpg

Сумські поліціянти приймали вітання від міської влади з нагоди Дня Національної поліції України, який відзначається саме 4 липня.

Особисто охоронців правопорядку привітав міський голова Олександр ЛИСЕНКО, який відвідав управління патрульної поліції в Сумській області ДПП України, Сумський відділ поліції ГУНП в Сумській області та Головне управління Національної поліції України в Сумській області.

Найперше очільник обласного центру подякував поліціянтам за сумлінну службу на благо сумської громади і наголосив на тому, що міська влада і поліція – це партнери, які тісно взаємодіють.

«Вже чотири роки сумські поліціянти стоять на варті спокою і безпеки містян. І мені приємно констатувати, що за цей час вдалось налагодити дієву співпрацю між владою та поліцією. Розумію, що існує багато питань у вашій службі, де без підтримки міської влади не обійтись. Тому зі свого боку ми намагаємось робити все, аби поліціянти у Сумах працювали у гідних умовах і мали усі можливості належним чином виконувати свої професійні обов’язки», – сказав керманич Сум.

Принагідно Олександр Лисенко нагадав, що влітку минулого року між міською радою, управлінням патрульної поліції в Сумській області ДПП України, Сумським відділом поліції ГУНП в Сумській області та громадськими організаціями було підписано Меморандум про партнерство та співпрацю у питаннях безпеки міста і громадян.

Це стало ще одним кроком на шляху підвищення рівня безпеки сумчан і рівня довіри громадян до поліції.

Дбає міська влада і про самих поліціантів, особливо тих, хто є учасниками АТО/ООС. Вони користуються низкою місцевих пільг, а також мають право на отримання з міського бюджету.