007.jpg

У Сумах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України відбулось культурно-мистецьке свято «Ти в серці моїм, Україно!».

В обласному академічному театрі ім. Щепкіна зібрались міські та обласні посадовці, а також пересічні городяни – молодь, люди старшого віку і навіть дітлахи.

Святковості та піднесеності атмосфері додали виступи творчих колективів. З державними святами, які сумчани в унісон зі всією Україною відзначатимуть 23 та 24 серпня, сумчан привітав міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

«День Державного Прапора та День Незалежності України – це ті свята, які зближують нас, українців, нагадують нам про національну самоідентифікацію. А ще це дні, коли ми з вдячністю згадуємо тих, людей, завдяки яким ми маємо можливість жити в незалежній державі, які свого часу прийняли мудре рішення – взяти курс на власне державотворення. Завдання ж кожного із нас – докладати максимум зусиль, аби така довгоочікувана незалежність дедалі зміцнювалась», – сказав очільник Сум.

Потому Олександр Лисенко за сумлінне виконання службових обов’язків, проявлену ініціативу, високу результативність і продуктивність праці вручив грамоту міського голови головному державному аудитору відділу контролю органів влади, оборони, правоохоронних органів та місцевих бюджетів Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області Тетяні ГОРІЧЕНКО; за сумлінне виконання службових обов’язків, мужність, стійкість і принциповість – інспектору взводу № 1 роти № 4 батальйону управління патрульної поліції в Сумській області Департаменту патрульної поліції, лейтенанту поліції Аліні САВИЦЬКІЙ та поліцейському взводу № 1 роти № 1 батальйону управління патрульної поліції в Сумській області Департаменту патрульної поліції, старшому сержанту поліції Станіславу ВОВКУ; за активну волонтерську діяльність, відданість справі волонтерського руху, вагомий особистий внесок у матеріально-технічне забезпечення військових підрозділів – волонтеру Юрію СІНЬКУ.