Надрукувати
Перегляди: 2415

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО разом із народними депутатами України Михайлом АНАНЧЕНКО, Тетяною РЯБУХОЮ та Ігорем ВАСИЛЬЕВИМ зустрівся з гендиректором АТ «Сумське НВО» Володимиром ЛУК'ЯНЕНКОМ щодо подальшої роботи Дирекції «Котельні Північного промвузла» та заводу в цілому.

Під час зустрічі обговорили питання початку опалювального сезону. З цього приводу відповідальні особи запевнили, що жодних збоїв у роботі котельні немає, тому опалювальний сезон розпочнеться вчасно.

Також домовились про те, що народні обранці, сприятимуть зустрічі дирекції АТ «Сумське НВО» та керівництва міста з Прем'єр-міністром України Олексієм ГОНЧАРУКОМ з питання подальшої роботи заводу.

«Дуже добре, що між усіма гілками влади є порозуміння. Вдячний народним депутатам за сприяння у вирішенні цього наболілого для міста питання. Переконаний, що спільними зусиллями проблема вирішиться», – зауважив очільник Сум.

Як повідомлялось раніше, відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та територій України АТ «Сумське НВО» включено до реєстру організацій, що беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії. Міська влада та керівництво підприємства роблять усе від них залежне, аби вчасно подати сумчанам тепло.