Надрукувати
Перегляди: 1708

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО у неформальній обстановці привітав ветеранів освітянської галузі Сум із прийдешнім професійним святом.

На свято, яке організував міський комітет Профспілки працівників освіти і науки, зібрались колишні керівники відділу (управління) освіти, навчально-виховних закладів, профспілкового комітету.

Пригадуючи своє дитинство, очільник міста розповів, що, маючи батька-військового, свого часу змінив не один навчальний заклад, але і досі пам’ятає чи не всіх освітян, з ким звела доля, і вдячний їм за те, що не просто виховували та навчали, а готували до життя.

Звертаючись до присутніх, очільник міста подякував їм за багаторічну працю на ниві виховання та навчання підростаючого покоління, за те, що не шкодували для улюбленої справи сил і часу, вкладали у вихованців часточку душі, та побажав здоров’я та довгих років життя.

«Я сприймаю освітян, як свою другу родину. І впевнений, як ми – ваші вихованці пам’ятаємо про вас, так і ви не забуваєте про нас. Сумчани завжди будуть вдячні вам за виховання та навчання, за самовіддану працю задля майбутнього України», – сказав міський голова.

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО приєдналась до гарних слів, сказаних міським головою на адресу освітян-ветеранів. Посадовиця запевнила їх, що міська влада й надалі підтримуватиме освіту та її представників, аби славні традиції освіти міста примножувались.

З нагоди прийдешнього свята посадовці вручили ветеранам освітянської галузі, котрі цього року відзначають особистий ювілей, відзнаки.