005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав учасників змагань «В здоровому тілі – здоровий дух», що відбуваються в рамках фестивалю для поважних людей, організованого КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування «Берегиня».

Першість у настільному тенісі, шашках, дартсі, бігу на 60 м, «м’яч-болі», конкурсах «Універсальний спортсмен» і «Універсальний силач» виборювали   майже 150 спортсменів.

«Дивлячись на те, які активні представники старшого покоління, відчуваєш шалену енергетику. Нею може зарядитися кожен з нас», – зауважив міський очільник.

Перед початком змагань він звернувся до присутніх на заході зі словами вдячності за активну життєву і громадську позицію, а також за те, що вони є взірцем для наслідування молодому поколінню.

«Ви великі молодці, і я хотів би, щоб ви і далі продовжували цю ініціативу, яку ми разом з вами започаткували в минулому році, і вже другий рік проводимо такий чудовий фестиваль. Будьте завжди такими ж активними, а ми вам у цьому допомагатимемо», – сказав Олександр Лисенко.

Міський голова побажав присутнім успіхів у змаганнях: «Сьогодні не буде переможених, адже ви всі уже є переможцями. Бажаю вам в першу чергу здоров'я і ще багато років такого ж активного щасливого життя».

Звернулась до присутніх зі словами вітань і директор терцентру «Берегиня» Інна ГАЛІЧЕНКО, яка зауважила, цей захід дуже потрібний, оскільки активний спосіб життя дає можливість літнім людям поліпшити не лише фізичне, а й психологічне здоров’я.

«Для людей старшого покоління дуже важливе спілкування у колі друзів. Фестиваль напрочуд сподобався сумчанам, адже це чудова нагода провести з користю своє дозвілля, довести молоді та всім оточуючим, що життя чудове у будь-якому віці і не потрібно перейматися скільки вам років, варто насолоджуватися сьогоденням та впевнено дивитись у майбутнє», – зауважила Інна Галіченко.

Нагадаємо, фестиваль «Золотий вік – вік активного довголіття» триватиме з 26 вересня по 2 жовтня і включатиме в себе і низку заходів спортивного, культурного та розважального характеру для людей поважного віку з метою сформувати у них концепцію здорового способу життя та активної життєвої позиції.